Kada je potrebno najranije doći na konsultacije za šivenje venčanice po meri?

Obzirom da je naš fokus na šivenju venčanica po vašoj meri i zamisli, predlažem da po zakazivanju datuma venčanja u opštini i crkvi, posetite naš salon i raspitajte se o svim detaljima. Ukoliko već tačno znate koji model venčanice želite, ponesite nam ištampan materijal i zajedno ćemo razmotrirti vašu ideju, pregledati materijale i uzeti vaše mere. Ukoliko niste sigurne šta tačno želite, predlažemo vam da dođete na konsultacije, probate naše postojeće modele venčanica i tako lakše dođete do željenih rezultata.

Kada je potrebno najranije rezervisati venčanica?

Naš savet je da dođete do salona i rezervišete venčanicu ubrzo nakon zakazivanja datuma venčanja. Što ranije odlučite da rezervišete venčanicu, to vam je veći izbor modela na raspolaganju. Venčanicu možete takođe rezervisati i svega nekoliko dana pre venčanja, ukoliko je odabrani model slobodan na dan vašeg venčanja.

Da li je potrebna rezervacija termina?

Naš salon možete posetiti svakim radnim danom. 

  • Radno vreme salona u ul. Zmaj Jovinoj, u Zrenjaniu je 0d 8h – 19h,
  • Radno vreme salona u ul. Emila Gavrila, u Zrenjaninu  je od 10h – 18h, 
  • Radno vreme salona u ul. Zmaj Jovina 26, TC Lupus, u Novom Sadu je od 10h – 20h

Ukoliko se odlučite za šivenje venčanice, za svaku probu ćemo se blagovremeno dogovoriti. Predlažem vam da zakažete termin ukoliko želite da izbegnete čekanje i dobićete punu pažnju našeg osoblja u salon.

Koji je krajnji rok za iznajmljivanje i šivenje venčanice?

Uvek vam predlažemo da nas posetite što ranije, kako bi veći izbor venčanica bio dostupan za vaš datum i kako bi imale dovoljno vremena da odlučite koji model venčanice zaista želite. Ono po čemu se naš salon razlikuje od drugih je da venčanicu možemo sašiti i za 24 h ukoliko je to potrebno.

Kolika je cena iznajmljivanja i šivenja venčanice?

Cene iznajmljivanja venčanica u našem salonu su vrlo povoljne i konkurentne.

Kolika je cena prodaje venčanica?

Ukoliko se odlučite za kupovinu venčanice, cene su takođe vrlo povoljne i zavisnosti od modela venčanice i materijala za koji se odlučite.

Šta je sve uključeno u tu cenu?

U cenu iznajmljivanja venčanice uključena je i kompletna prateća oprema, što podrazumeva bolero, šal, veo, torbicu, rukavice, ukras za kosu….

Koja je procedura iznajmljivanja ili kupovine venčanica?

Kada se odlučite za određenu venčanicu, potrebno je da potpišete ugovor o iznajmljivanju ili kupovini venčanice. 

Koliko dana pre venčanja se vrše korekcije?

10-15 dana pre vašeg venčanja uslediće poziv iz našeg salona kako bi se dogovorili oko termina za korekciju vaše venčanice. Sama korekcija se vrše u tako kratkom vremenskom periodu zbog toga što iz iskustva znamo da veliki broj devojaka drastično menja svoju kilažu pred venčanja. Takođe među budućim mladama nalazi se i veliki broj trudnih devojaka kojima je potrebna korekcija pred sam dan venčanja.

Šta bi trebalo da ponesem sa sobom na zakazani termin korekcije venčanice?

Sa sobom je potrebno da ponesete cipele koje ćete nositi na dan vašeg venčanja kao i donji veš koji ćete nositi ispod venčanice. Ovo je važno kako biste i same videle kako se izabrane cipele i veš uklapaju sa venčanicom i da li su uopšte odgovarajući. Kada govorimo o cipelama, visina štikle koju ćete nositi na dan venčanja odrediće i dužinu vaše venčanice i zato je veoma važno da do prve zakazane korekcije pronađete odgovarajuće cipele.

Da li je moguće zameniti model venčanice?

U slučaju da se predomislite, moguće je da zamenite venčanicu sa drugim modelom iz naše ponude. Ukoliko je venčanica koja vam se dopada slobodna na dan vašeg venčanja, možete je zameniti za drugu koju ste odabrali.

Da li su korekcije i čišćenje venčanice uključeni u cenu iznajmljivanja/kupovine?

Naravno, u cenu iznajmljivanja/kupovine venčanice su uključeni korekcije i čišćenje venčanice. Korekcije venčanica vrše se u našim salonima u Zrenjaninu i Novom Sadu. Prilikom iznajmljivanja/kupovine venčanice tokom uzimanja mera za korekciju, kao i tokom proba, prisutne su naše krojačice, koje će se pobrinuti da sve bude na svom mestu .

Kakva je procedura ukoliko dođe do oštećenja venčanice tokom Vašeg venčanja?

Prilikom preuzimanja venčanica u našim salonima imaćete priliku da još jednom probate venčanicu kako bi smo bili sigurni da je korekcija apsolutno uspela. Na licu mesta se mogu takođe uraditi dodatne prepravke po vašoj želji. Takođe insistiramo da pregledate venčanicu kako biste se uverile da je korekcija, a i haljina u stanju kakvom želite.

Ukoliko dođe do oštećenja venčanice tokom proslave, molimo vas da nam to i sami naglasite. Kada se venčanica vrati u salon ona se detaljno pregleda u vašem prisustvu. Šteta se naplaćuje samo ukoliko je haljina toliko oštećena da se ne može vratiti u prvobitno stanje. Apsolutno imamo razumevanja za situacije tokom same proslave koje ne mogu izbeći. Čuvajte svoju venčanicu od voska sa sveća u crkvi, od pikavaca u restoranima.

Jedan savet koji vam može koristiti i u svakodnevnom životu je da ukoliko vam proliju crveno vino na venčanicu, fleku otklonite prelivanjem belog vina preko fleke od crvenog vina. Takođe vam savetujemo da venčanicu sami ne peglate niti nosite na čišćenje u radnju za hemijsko čišćenje. Za sve nedoumice i pitanja neposredno pred venčanje kao i nakon venčanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

Da li imate i neke popuste za mlade?

Da! Uvek imamo akcije u kojima se pojedini modeli venčanica mogu iznajmiti ili kupiti po veoma povoljnim cenama, a akcije možete pratiti na našoj facebook stranici – Salon venčanica Tina.

Da li imate i veleprodaju venčanica?

Naravno, naš salon se bavi i veleprodajom venčanica i možete kupiti na veliko modele za koje ste zainteresovani za vaš salon venčanica.

Da li se venčanice mogu poručiti putem kataloga?

Najbolje je da posetite naš salon i ponesete fotografije venčanica koje vam se dopadaju. U našem salonu takođe možete pogledati kataloge venčanica na osnovu kojih vam možemo iznajmiti ili sašiti venčanicu po meri.

Da li imate venčanice za trudnice?

Imamo jako veliki broj venčanica koje se mogu lako korigovati, ali i neke koje su isključivo namenjene za trudnice. Takođe za vas imamo opciju šivenja po meri, što će vam omugiti da budete sigurne da će vam venčanica savršeno odgovarati.

Da li mogu da iznajmim venčanicu u Vašem salonu ukoliko nisam iz Srbije?

Naravno. Potrebno je samo da ugovor o iznajmljivanju sklopite sa vašom ličnom kartom, a ukoliko niste u mogućnosti, moguće je da to uradi neko od vaših prijatelja. Naravno, potrebno je da pred venčanje dođete na probu, kako bi naše krojačice uradile neophodne korekcije.

Da li mogu da slikam venčanice tokom probe?

Naravno, u našem salonima venčanica je dozvoljeno slikanje venčanica koje probate.

Za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte na 023562231, 064-498-0145 ili na mejl: szalontina@gmail.com